Sunday, January 13, 2008

Den väpnade kampen för den svenska revolutionen har inletts

Den 12 Januari 2008 är ett datum som för alltid kommer att vara inpräntat i framtidens svenskars minne. På hemlig ort någonstans i södra Sverige bildades äntligen en institution för den svenska arbetarklassens medvetna kamp och ska som en mistlur ska leda den svenske arbetaren genom den tjocka dimma av borgerlighet som så länge förblindat honom. På detta möte på denna hemliga ort bildade klassmedvetna ungdomar, arbetare, studenter och bönder, denna väpnade kamporganisation; Folkets provosoriska BefrielseArmé, FPBA.
Med detta skicka vi ut en varning till alla som säger sig vara beredda att försvara klassamhället; Att vi i FPBA använder oss av alla kampmetoder som står till buds, såväl fredliga som "icke-fredliga".
Vår första militära aktion har redan genomförts, och ni kommer troligen inom kort att få höra borgarmedias förljugna och skrattretande version av händelseförloppet. Vi kommer självklart att ta på oss ansvaret för operationen, vid ett strategiskt lämpligt tillfälle. Men redan nu kan vi konstatera att det var en väldig framgång för FPBA, som med försumbara förluster gav fienden ett ordentligt dråpslag. Hjältarna i generalkommandot som genomförde operationen, "Operation Pärleporten", har stärkts av denna seger och är mer beslutna nu än förut att fortsätta på den inslagna vägen.
Vi vet att de enda alternativen som finns är seger, eller död.

No comments: