Monday, January 14, 2008

FBPA tar på sig attacken mot SDR

FBPA väljer härmed att ta på oss attacken mot SDR, Svensk Direktreklam, som framgångsrikt genomfördes på lördagsnatten i Västerås. En grupp ur generalkommantot trogna Folkets provisoriska befrielsearme förstörde i ett attentat enorma mängder borgarpropaganda som skulle förpestat hushållen söndag morgon på uppdrag av SDR. I denna attack drabbades främst ICA Maxi och Västerås tidning, som gett SDR uppdrag som dyngspridare av deras förslappande lektyr.
Aktionsgruppen gick beslutsamt till attack mot ett lager ägt av SDR, släpade ut propaganadamaterialet till en synlig plats, så att vi där kunde elda upp den till lokala arbetares beskådan och stora glädje.
När aktionen pågått i en dryg halvtimme siktades ordningsmakten, varvid generalkommandot gick till samlat motangrepp mot facsisterna. Efter en stunds strid ansågs dock ordningsmakten vara överlägsna i antal, varvid ansvariga på plats gav order om att man skulle dra sig tillbaka. Detta var ingen förlust, eftersom alla aktionsgruppens mål var uppnådda med råge. Under mycket upprymd stämmning kunde hjältarna lugnt bege sig från platsen.
- Detta är en första varning mot det dekadenta borgarsamhället, och ni kan vara säkra på att ni kommer se mer av oss, säger aktionsgruppen i ett uttalande.

Vi på FPBA:s propagandaorgan ser denna attack som mycket välgenomförd och välriktad. Genom att slå tre flugor i en smäll mot slavdrivarna i SDR, de förljugna propagandafacisterna på Västerås Tidning och mot hjärtat av Sveriges småborgerliga dekadens, ICA Maxi har vi visat storkapitalet var skåpet skall stå.
Vi ser att av dessa tre instanser av borgerlighet så är ICA MAxi vår överlägset största fiende. Denna institution har skapats av överklassen för att splittra proletariatet. Genom att göra arbetaren slö, genom att ställa upp varor på rad för att få dem att se tillgängliga ut för vanligt folk (det är det inte, endast överklassen har råd att ta vad de vill på ICA) lurar man arbetaren att tro att han har rätt att ta vad han vill. Detta skapar ett förljuget band mellan utsugaren och arbetaren, arbetaren luras att tro att han har något gemensamt med denna krämare.
Med det vi ser allvarligast på är hur dessa köpelador har splittrat den proletära rörelsen, innan dessa borgerliga kyrkor förpestade vårt land gick arbetaren till slaktaren föra att få kött, han gick till mjölkbonden för att få mjölk och han gick till bagaren för att få sitt bröd. Genom att göra detta skapades ovärderliga band mellan proletärer av olika livsöden, erfarenheter kunde utbytas, allianser skapades och gemensamt tog man strid mot överklassen. Genom att på ett facsistiskt vis utrota denna kanal till gemenskap, har bourgeoisin gjort arbetaren fullständigt omedveten om vikten av att organisera sig för klasskrig.

Folkets Provosoriska BefrielseArme kommer dock att fortsätta kämpa för att bryta borgerskapets bojor på arbetaren. Väl mött på gatorna kamrater!

No comments: