Tuesday, January 15, 2008

Stöduttalande till medvetna kunder i Kristianstad

Folkets Provosoriska BefrielseArmé vill härmed ge vårt fulla stöd till de kunder som tar gemensam sak med oss i kampen mot borgarladorna. Denna gång har en kund avslöjat hur Ica Maxi spottar på oss som konsumenter, samtidigt som man utsätter arbetarklassen för livsfara.
Maxi-butiken har medvetet valt att felmarkera livsmedel, vilket vi har blivit vana vid. Att folk fortfarande blir förvånade över att denna fiende till folket åter igen gör ett grovt övertramp, det visar bara hur tydligt deras grepp är om arbetaren. Dessa lador, som inte bidrar med något till samhället mer än att förhindra kontakten mellan konsumenten och producenten, har på något vis gjort sig behövda i samhället. Vi, och andra medvetna konsumenter runt om i vårt land, håller på att att rasera denna bild.

Vi uppmanar härmed alla som vill kalla sig medvetna konsumenter att fortsätta bekämpa krämarnas hegemoni på den svenska livsmedelsmarknaden.

Eftersom vi länkar till borgarmedia i detta inlägg måste de kort bemötas. Det är helt tydligt hur borgarna på Maxi tillåtas uttala sig så mycket i artikeln att skulle redan kunna vara skriven av dem. Vi, och alla andra klassmedvetna arbetare, väöjer naturligtvis att bortse från deras uttalanden och endast koncentrera oss på det som faktiskt har hänt.

No comments: